Möblerat om lite

Nu har jag möblerat om lite och bytt ut mitt soffbord. Jag har flera så jag kan välja lite hur jag vill 🙂

Just det här bordet matchar en bokhylla som står i samma rum. Vet däremot inte riktigt om det passar lika bra till soffan som mitt andra bord. Tiden får utvisa vilket jag trivs bäst med.

5 Kommentarer till “Möblerat om lite”

 • Em says:

  Jag gillar bordet och det är praktisk med klaffarna. God morgon! 😀

 • Em says:

  PS! Om jag inte minns fel frågade du igår hur det går med mitt joggande. Det är jättesegt, just nu fattar jag inte att jag har kunnat springa en mil ens. Men det lossnar nog. Jag håller mig till mina 3km tills jag känner av framgång. En halvmara i slutet av augusti kan jag bara glömma. 😀

 • Em says:

  Sv: Om det var kosten borde jag har märkt av det på gymmet också, så jag tror inte det. Och till ex Björn Ferry och några andra toppidrottare äter samma. Men man vet ju aldrig. Jag tror nog mer att jag behöver lite tid.

 • Miakela says:

  har varit dålig..:P

 • Em says:

  Sv: Nej, jag märkte av det när jag kom hem från jobbet och har ingen aning. Antagligen bara så som det blir ibland. 😀

Skriv en kommentar

CommentLuv badge