I sängen

Fördelen med iPhone är att man kan blogga nästan var man vill utan att behöva en dator. Just nu ligger jag i sängen och tanken är att jag ska sova om en stund. Det känns att det varit en varm dag för det är riktigt varmt i sovrummet. Jag har fönstret öppet men det gör ingen större skillnad då det är vindstilla ute. Dessutom kom det in en mygg, irriterande.

Jag har för mig att det fans en tanke med det här inlägget innan jag började skriva, nu är den tanken borta så det får bli som det blev.

2 Kommentarer till “I sängen”

  • Ida skriver:

    Joho, slutet av augusti är väl väldigt långt bort.. om man tänker just ekonomiskt! Hoppas du har mer att leva på än 2000 spänn tills dess?

  • Ida skriver:

    That sucks in so many ways och inger inget hopp överhuvudtaget.. uscha.. : /

Skriv en kommentar

CommentLuv badge