Titel saknas till detta inlägg

Midsommarfirandet blev riktigt bra med trevligt sällskap och god mat. Ja, ett visst sällskap saknades, men det är som vanligt. Nu är det växlande väder med regnskurar och sol och jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra med resten av dagen. Mat borde stå på programmet, har ätit en midsommarlunch hos föräldrarna men nu kurrar magen igen. Max eller Pizza Hut hade varit gott, men jag vet inte om jag har lust att spendera tiden som krävs i bilen för att komma dit, får väl bli lite mat på hemmaplan i stället.

En Kommentar till “Titel saknas till detta inlägg”

  • Em says:

    Jag med. Jag menar, jag hade också trevligt sällskap och god mat OCH dryck!! 😀 Får se om jag får en god natt sömn så jag kan ta en joggingrunda i morgon bitti igen. Har inte utökat något, men det känns som att jag har ökat farten lite. Börjar inte ta tiden etc förrän det känns bra.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge