Tomt batteri?

Har sovit förmiddag, lite på eftermiddagen och lite på kvällen. Fortfarande ingen energi så antagligen är batteriet tomt. Ska sova igen och hoppas på att laddningen tar tills jag vaknar…

3 Kommentarer till “Tomt batteri?”

  • Em says:

    Upp och hoppa! Ut och springa! 😀 God morgon!

  • Em says:

    SV: Det gick rätt bra. Jag brukar gå hemifrån till slingan för att springa två rundor a 1,5km och sen gå tillbaks, men på tillbakavägen kände jag för att jogga då med, det är framsteg. Lycka till!

  • Em says:

    Lite synd, men såna dagar har man ju också. OM jag orkar kör jag enbart intervaller när jag känner så (går mest), men ibland orkar man inte alls. Antingen är det kroppen som vill ha vila eller man kan vara lite småsjuk utan att egentligen märka av det eller så kanske man startade för hårt. En konst det där att finna utav hur man fungerar, men jag tycker samtidigt det är roligt, man blir väldigt medveten om hur man fungerar efter hand. Lycka till nästa gång! 😉

Skriv en kommentar

CommentLuv badge