Planer som gick i stöpet…

Inspirerad av Kaffehörnan så tänkte jag köpa mig en påse chips till kvällen. Bara det att jag var ute på vift ända tills affären hade stängt, så det blev inga chips. Väl hemma så blev jag ganska sugen på ett Max-mål, men efter lite övervägande så lade jag ner den idén för idag. Istället blev det till att vittja skafferiet på ätbart som fanns hemma. Inte så mättande, för nu är jag hungrig igen. Det får bli varma mackor innan sovdags.

5 Kommentarer till “Planer som gick i stöpet…”

 • Em says:

  Ledig i dag? Vad skönt! Njut i fina vädret. 😉

 • linneagrahn says:

  haha jag förstod precis vad du menade 🙂 Ja, men precis, kommenterar man andras får man fler kommentarer 🙂 Men jag har ju faktiskt fått en hel del läsare, men nästan ingen kommenterar 🙂 Men du har rätt, jag kommer nog ångra mig om jag tar bort den. För jag tror inte man inser hur mycket den faktiskt betyder. Sådär många timmar skulle jag inte lägga ned på något som jag inte tkr om att göra.

 • Camilla says:

  Mmmm..chips! Testat den där nya sorten..fotbollschipsen? Chackalackalackapacka..eller vad de nu heter..rätt goda 🙂

 • Adara says:

  Åh tack så mycket! 😀 Det var snällt sagt! 🙂

  Okej det lät verkligen mysigt, hade du en bra midsommar?
  typiskt att det var stängt förresten.. själv blev det också varma mackor här alldeles nyligen. 😛

 • linneagrahn says:

  sv: Helt klart, och ja maräng är sjukt gott att ha i. Jag brukar smula dem, mums! haha! Ska jag vara helt ärlig, jag har aldrig smakat Ben & Jerry´s.. Har aldrig blivit så, eller jag har ätit den glasspinnen därifrån som GB säljer :O

Skriv en kommentar

CommentLuv badge