Är ute i solen

… återkommer vid regn.

8 Kommentarer till “Är ute i solen”

 • sophie says:

  svar: Haha visst gör de! Synd att jag inte äter något av de som växer, rädisor och ärtor är inte min grej :p Hoppas att gräslöken ploppar upp snarast!
  Ja jag tänkte också på de, de växer ju skit bra med hästskit 😀 Men har inte blivit av att jag tagit med mig någe hem, haha 😛

 • Em says:

  Men det kan ju bli långvarigt! 🙁

 • Gun says:

  Det regnar idag! Kanske inte hos dig, men här.:D

 • Svorskan says:

  Sv: Jag räknar kallt med att de tar back-up flera gånger varje dag, så om bloggen är borta måste de väl kunna återställa? Hoppas jag..

 • Heyli says:

  tackar för tipsen! shock var jag inne på när vi var på metaltown, kanske inte den allra bästa tidpunkten att gå dit, fick trängas rätt rejält så jag orkade inte kolla runt så mycket. men vill absolut dit igen 🙂 ska skriva upp ditt hamburgertips också, kan va bra att ha! hamburgare är aldrig fel 😉

 • Svorskan says:

  Sv: Bilden är tagen underifrån så det ser värre ut än vad det är. 😀

 • Heyli says:

  ja de är kul men inte så fint, rätt fula bilder :p

  ja just ja vattenlåset tur du sa de annars hade jag inte alls tänkt på att de finns vatten kvar däri :p får se hur jag löser de, om jag ens orkar lyfta toan :p

 • Nathalie says:

  Visst är det härligt! Synd att du missade timmen, men du sprang iaf milen… det är ju inte illa pinkat 🙂 Jag ska försöka mig på milen lite senare i höst, känns som ett realistisk mål faktiskt, det trodde jag aldrig!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge