Fjolla?

Hittade följande på Facebook:

Jag hade inte en aning om att Björn var en hon så att många som gillar tAKIDA även gillar henne. Kanske Björn är en fjolla?

6 Kommentarer till “Fjolla?”

 • Em says:

  Kanske han egentligen är en tjej? 😀

 • Karin says:

  Hahaha!!!
  Så tokigt det kan bli ! 😀

 • Karin says:

  haha poäng där men menade trogen läsare = de som kommer tillbaka, inte nån som ”bara klickat in via nån lista” eller så:)

 • simone says:

  haha you never know 😛

 • Camilla says:

  Haha, ja jag upplever honom faktiskt som lite feminin i sina kroppsrörelser :p

  Näe, inte så ekonomiskt att åka ända där nerifrån :/ Jag får förmedla hans tips i bloggen sen istället kanske 😀

 • Nathalie says:

  Jag har lite emot hela den här Apple-hysterin som råder, tycker oftast att deras produkter är way too expensive i förhållande till vad man får för hårdvara/mjukvara. Så när jag såg att man kunde använda ett ”armband” utan att behöva ha en ren Apple-produkt i sig, slog jag till direkt! 🙂

  Symbian S60 (jag har en Nokia N97), har också en likande variant där man utnyttjar GPS:en, men jag vill helst inte ha något med mig när jag springer, det känns så bökigt 😛 Men nu blir det vila i två dagar innan jag testar den där lilla mojängen 😀

  Ha en extremt varm och skön lördag!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge