Flugpapper

Det är riktigt varmt ute nu, inne också för den delen. Resultatet är att jag sover rätt illa på nätterna med över 30° i sovrummet och så finns det ingen riktigt matlust på dagarna så energin lyser med sin frånvaro. Värmen får mig att känna mig som ett flugpapper och jag klibbig hela jag fastän jag nyss har duschat. Det är mer behagligt när man kan klä sig efter vädret så man inte fryser. Nu hjälper det ju inte att klä av sig, det är riktigt varmt ändå.

Jaja, jag ska väl inte klaga. Trotts allt är det skönt med lite lugna dagar. Det enda nyttiga jag gjort idag är att ha tagit upp en stubbe som var i vägen i gräsmattan, klippt gräset och så har jag nyss sprungit gem kilometer.

Stubben får vara med på bild idag:

3 Kommentarer till “Flugpapper”

  • Em says:

    Fem kilometer i värmen är tufft! Bra jobbat! I dag har vi lite svalare här och det är rätt skönt faktisk. Det skall bli trop-värme i morgon igen.

  • Ida says:

    Haha, det var en rejäl stubbe! Min svåger Herman tar sig an stubbar hela tiden tycker jag (t.o.m idag), alltid är det nån sån ivägen ^^ Nej phu, man kan inte klä sig efter detta väder. Om man inte hade nån sorts dräkt med inbyggd kylfunktion eller nåt..

  • Em says:

    Sv: Ja, du har rätt och det VAR värre i våras, men jag klarade av att inte blogga om det då. 😀 😀

Skriv en kommentar

CommentLuv badge