Släcka törsten

Jag tog en liten sväng till affären och köpte en och en halv liter sockerdricka. Före mig i kassan stod en kund som köpte en halv liter dricka. 13 kr kostade halvlitern och när det blev min tur så kostade min en och en halv liter 14 kr. Det är rätt bra att den sista litern som man betalar extra för bara kostar en krona.

Nu säger min mage att jag ska baka en pizza… bäst att lyda order då 🙂 Fast annars hade det ju varit gott med ett Maxmål eller nåt…Snabbmat och ”skräpmat” hör sommaren till…

8 Kommentarer till “Släcka törsten”

 • Em says:

  Jag åt på Burger King i dag, kändes konstigt. 😀

 • Em says:

  Sv: Jag vare sig kollade eller frågade efter lowcarb. Jag tillåter mig ca varje 14 dag att ta en dag där jag ”fuskar”. Det gjorde jag i dag med kulglass och Burger King. Nästa grej blir nog öl på uteservering om några veckor. Inte så mycket för att jag är sugen, mer för att det skall så vara. Jag inbillar mig att om jag helt låter bli saker som jag tycker är (tyckte var) gott, så kanske jag plötsligt tröttnar på LCHF. Bättre att varva lite så länge jag uppnår mina mål ändå, men det måste göras med försiktighet.

 • Gun says:

  Vad gott med pizza! Men Burger King är inte dumt det heller. Eller donken.:)

 • Camilla says:

  Oj..var det sockerdricka den andre personen köpte med? Vilken skillnad i literpris isf. Har själv börjat kolla mkt på kilo- och literpris när jag är i butiken, man kan spara många slantar på så sätt 🙂

 • Em says:

  Sv: Hahahaha! Du är HELT rätt på det!

 • Em says:

  Sv: Njaaaa.., njoooo…, men jag är ju kräsen. Jag vill ha ”det där”! Inget sånt ”bara för att det skall så va”. 😀

 • Em says:

  Sv: Nja, det verkar ju både som självupptagenhet och utan distans. Som sagt tidigare, ”inget sånt” bara för att det skall så va. Passion och kemi är viktigt.

 • Ida says:

  Man får ju vara ekonomisk! : )

  sv: Neeej gud nej, är det nåt jag INTE har så är det snygga ben!! Men jag kör på shorts ändå för jag orkar inte alltid bry mig om att ALLA har längre, brunare, smalare och snyggare ben än jag.. (host host, inte bitter) hahaha.. ^^ Men tack ; D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge