Fredagsmys?

Nä, här är det inget fredagsmys. Fast jag har i alla fall delat en familjepizza med mina föräldrar så lite gott i magen har jag fått. Nu är det väl tänkt att jag ska blogga om något vettigt, men just nu finns inget vettigt mellan mina öron. Det blir väl som det blir då… men nu har jag skrivit klart så det blev som det blev.

5 Kommentarer till “Fredagsmys?”

 • Ida says:

  sv: Hmm, nåja, jag vill inte ha jättebröst (är ju redan överraskad över de jag faktiskt har idag!) och inte heller jättelånga ben (eftersom jag gillar att vara lite kort – förutom när man är på konsert..) men de skulle gärna fått vara smalare! – och mina läppar skulle jag aldrig spruta in nåt i för dem gillar jag.. : ) Tsss. Tack för din komplimang, jag är ändå rätt nöjd trots omständigheterna – haha ^^

 • Gun says:

  Måste det vara vettigt, det man bloggar om? Då ligger nog jag risigt till.:)

  Sv: Börja odla gurka, mät, fota och redovisa dess längd varje dag i bloggen. Jaga mygg och dokumentera det. Mörda humlor och flugor och berätta det i bloggen. Blogga om hur lite du har att göra, och hur tråkigt allt är. Jag lovar, du blir tragisk.;)

 • Em says:

  Hahaha! Säger som Gun, om det måste vara vettigt så borde jag sluta blogga NU. 😉

 • Karin says:

  He, he…
  Skönt att höra att det inte bara är jag som försöker klämma ur mig något, som inte riktigt finns där för tillfället. 😀
  I mitt huvud finns absolut ingenting, för jag hamnade nog på någon annan planet idag när jag fick massage.
  Väntad återkomst är i morgon, så då hoppas jag i alla fall kunna tänka tillräckligt för att få lite viktiga papper i ordning.
  Idag är det kört med det mesta. 😀

 • Ida says:

  sv; Aw, tack…. : )

  Det kom en rejäl skur i Västerås också, men som tur var ingen åska! Tur det, sånt tycker jag bara är obehagligt.. får redan huvudvärk av lågtryck ändå. Det var molnigt med lite sol här & där under hela dan så vi satt ute och åt men det var bara kidsen som badade.. och jag räknades alltså INTE till den skaran just igår ; D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge