Bloggar väl lite då …

Bäst att blogga lite innan jag går och lägger mig. Har ägnat dagen åt att vara i solen och spika på ett blivande garage, det är bra att damma av hammaren i bland. Antar att jag har samma typ av sysselsättning i morgon också om nu vädret tillåter. Dagens middag blev förresten en påse godis och en massa sockerdricka… säkert nyttigt och bra. Det får bli en stadig frukost i morgon i stället då.

4 Kommentarer till “Bloggar väl lite då …”

 • Gun says:

  Hahaha, är du lite sockerberoende kanske? 😉 Jag kan få ryck där jag vräker i mig godis istället för mat, och efteråt mår jag så himla dåligt, och ångrar mig djupt.

 • Ida says:

  Haha, härlig middag ^^ Jag är inte bättre jag!

  sv: Tack, fast själva disken kan jag inte ta åt mig all cred för, där var det lillasyster som drog det tyngsta lasset! Men nu är jag igång med resten, tar sovrummet just nu… hur kan en människa stöka till så mycket? Kläder över-jävla-allt! Och det är ju inte så att allt är smutsigt, nej det är rtp bara provat och slängt i en hög i fotöljen.. måh.. mycket vikande och hängande just nu..

 • Karin says:

  Vad jag är glad att jag inte är din mage ! 😀

 • Em says:

  Vilken middag! 😀 Ägg och bacon till frukost? Det är gött det.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge