Städa?

Idag vaknade jag upp till en mulen dag utan något inplanerat. Har haft ganska fullt upp i tre dagar så man kan väl påstå att dessa varit inplanerade. Just idag känns det som att jag ska städa, för det börjar bli dags. Men först frukost där EM har komponerat menyn, ägg får det bli men inget bejkån för grisen har rymt.

17 Kommentarer till “Städa?”

 • Em says:

  Det fungerar bra att steka lite påläggskorv till också, har du ingen salami? Det är jättegott att göra omelett med salami. Smaklig spis! 😀

 • usch, jag är ledig idag och har inte gjort något vettigt alls, förutom att spendera pengar i klädbutiker. Borde således ta tag i disken, men inte fan orkar jag det…

 • Jonnie says:

  haha låter ju lite skumt, antar att du driver med mig 🙂

 • Jonnie says:

  haha men de e ju helt sjukt haha, jaja men då slänger man ju allt i papperskorgen, för de e ju tillåtet haha

 • Stattinskan says:

  Jag hade en jättebra och användbar ursäkt för att slippa städa idag – jag drömde att jag blev påkörd av bussen, två gånger och då förstår väl vem som helst att man inte klarar av att städa med dom skadorna 🙂

  • Karin says:

   Hahahahaaa!!!!!!!
   Bästa ursäkten EVER !
   Klart att du inte kunde städa då !
   Själv har jag ingen ursäkt alls, men jag slapp visst ändå jag…
   ( Tyvärr lär ju ingen ha gjort det åt mig tills i morgon, så jag får väl göra det då istället förstås. :/ )

 • Em says:

  Nu har det faktisk gått lite tid. Du får lägga ut bildbevis på att du har diskat tycker jag. 😀

 • Karin says:

  Rätt ostökigt ändå för att vara stökigt tycker jag !
  Syns trots allt att det inte var så länge sedan det måste ha varit tip-top liksom.

 • Kaffehörnan says:

  Halloj
  Hur är läget med dig

 • Stattinskan says:

  … du är inte precis snabb med städningen, mohahaha 🙂
  Gomorron

 • Em says:

  Det finns massor av mat, så du är hjärtligt välkommen! 😀

 • Camilla says:

  Hur går det med disken? 🙂 Själv önskar jag att jag hade städhjälp ibland och att nån osynlig hjälpreda tog hand om sånt åt mig. Vore gött!
  Och du har rätt..en halv larv hade varit ännu vidrigare, usch å fy! :/ Blärk!

 • Em says:

  Sv: Hahaha! Dina ord om ödmjukhet är ju typ ”dagens ord”. Bra sagt!

 • Em says:

  Sv: Alltså..ostbågar… När Egoina och jag såg finalen i VM-fotboll så köpte hon ostbågar. Jag tog en och den smakade skit, jag tog en till och den luktade som fis och sen tog jag en till och då började de smaka gott igen. Farligt det där.. 😀

 • Em says:

  PS! Vad sorts film är favoriten?

 • Em says:

  Sv: Jag gillar nog familjedrama, lite för romantikens skull, men mest för att jag tycker det är roligt att försöka lista ut människans psyke. Vardagspsyke menar jag då. Hur vi tolkar och reagerar olika på samma saker. Och sen är det aldrig fel med lite kärlek. 😀

 • Em says:

  Sv: Ja, men att karaktärerna är tydliga gillar jag. Det värsta jag vet är en film som slutar som ett frågetecken. Jag ser ju en film för att få ett svar på frågan som ställs i början. 😀 Men det finns familjedrama som är för lite drama eller alldeles för givna och det är inte roligt. Men Science Fiction är inte alls min grej och action beror lite på. Men ”Sjätte sinnet” gillade jag.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge