Uppdatering

Den där städningen som påbörjades blev inte riktigt av just då. Men i förrgår så gjorde jag slag i saken och lyckades städa ganska mycket, med dammsugning av alla rum osv. Annars har jag ”stannat av” lite och är fortfarande dvala så det händer inte så mycket. Pissväder är det ute också så det blir inte så mycket vettigt gjort där heller…

8 Kommentarer till “Uppdatering”

 • Karin says:

  Jag började på med städning jag med för några dagar sedan, men sen har det inte blivit mer gjort… – Åt städningen i alla fall, men jag har haft annat för mig förstås. 😀
  Har det varit så rörigt så länge här, så får det väl fortsätta vara det ett tag till.
  Nu skiter jag i allt och går och lägger mig istället. 🙂
  Natti !

 • Em says:

  Jag har liksom kommit upp i varv pga gästerna jag hade, så i eftermiddag har jag städat hela lägenheten och i morgon skall jag tvätta. Skönt när det är gjort. Nu är det regntunga moln ute och jag har tänt ljus och har det allmänt mysigt.
  Sv: Svarade dig under eget inlägg. 😀

 • Ida says:

  sv: Tack så jättemycket : D

 • Em says:

  Du har väl inte glömt hur man bloggar? Det är ju som att cykla, har man först lärt sig det så kan man. 😀

 • Ida says:

  sv: Eller hur!! Fantastiskt bra idé. Jag har ju skrivit hundra gånger om hur min ”diet” gått till. Den har gått asdåligt till, hur bra är det att sluta äta lixom? Men jag är inte den som är den så jag skämtar gärna om det (självdistans måste man ju ha), men då skriver folk att jag är duktig och blaha blaha och att det är lyx. Lyx? Hmm, det är ju inte självvalt direkt.. så – gärna, de kan ge mig sina pengar så kan jag få äta lite, och de får slippa! HAHA!!

  Tack förresten, jag tycker jag skriver skittråkigt numera och typ bara klagar på allt. Tur att de finns de som stannar ändå…. : )

 • Ida says:

  sv: En sån skulle man ha!

 • Ida says:

  Men nejje, jag lägger ju inte såna bilder för att folk ska köpa mat till mig.. mest för dokumentation.. ^^ Måste nog gå och handla ändå, kan inte betala hyran än för det fattas typ 1500 spänn, så jag får väl ”låna” lite pengar av mig själv, eller vad man ska säga.. måste köpa kattmat och kattsand för det är en som INTE ska svälta i det här hushållet iaf!! : )

 • Em says:

  Sv: När jag följde länken du angav på förra kommentaren fick jag bara upp reklam, men DENNA länken fungerade som tur var. 😉 Jepp, han är en trevlig filur, mysig och snäll kille.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge