Seegt

Jag tror jag skippar den där utlovade bloggöversvämmningen för just nu går bloggen segt som sirap. För övrigt har hela denna måndag känts set som sirap med regn och rusk. Nu när jag kikar ut ser jag att det är uppehåll och himmelen bryter igenom molnen på sina ställen. Ska nog byta om och ta en liten promenad på 8 km innan det blir natta…

4 Kommentarer till “Seegt”

 • Gun says:

  Hahaha, ja, ta en promenad istället.;)

 • Em says:

  Det måste vara en seg promenad också i och med att du inte har hört av dig sen dess… ;D

 • linneagrahn says:

  sv: oj, driver du med mig? 20 000? :O

 • Gun says:

  Sv: Det är bara en planta. Jag köpte den som pytteliten planta på Plantagen, och har haft den på balkongen mot solen. De kräver värme och mycket vatten så denna sommar har varit bra. Jag har varit hemma och vattnat en eller två gånger per dag. Det är riktigt kul faktiskt, och goda är de också. Hur lätt som helst är det, om förhållandena är de rätta.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge