Långsam mat

I början på sommaren petade jag ner några potatisar i ett gammalt land på tomten. Nu var jag ut och hämtade en portion som får bli en del av min söndagsmiddag. En av potatisarna som inte fick vara med på bild är så pass stor att jag skulle kunna göra ugnsbakad potatis av den. Fast jag tror jag nöjer mig med att koka den…

7 Kommentarer till “Långsam mat”

 • Nathalie says:

  Haha ja, det hade blivit väldigt dyra köttbullar… inga IKEA-bullar direkt ;P

  Färskt potatis är såå gott, själv råstekte jag det till middagen idag!

 • Em says:

  Vad roligt! Jag har odlat potatis själv några gånger, både enkelt och hur mysigt som helst att hämta från trädgården och dessutom smakar de helt klart mycket bättre.
  Sv: Ja, jag fattar inte att BMI säger att han har två kilo övervikt, det verkar konstigt. Det visar ju egentligen att man borde känna efter själv och inte gå efter en våg eller mått som BMI.

 • Jonna says:

  Sv: Hej! Vad glad jag blir att du följer min blogg! =)
  Jag har alltid varit i Grundtjärn på somrarna, då jag har släkt som bor i sollefteå ( 6 mil härifrån). Och de två senaste åren har jag velat bo här istället för i stan, så det är på så vis jag flyttat hit =)
  Vad härligt med egen odlad potatis! Jag tänkte också sätta potatis sen! 🙂

  Mvh!! //Jonna

 • Kaffehörnan says:

  Halloj mannen där
  Härligt land du har, gött med ett kok

 • Ida says:

  Vilka mysiga potatisbilder.. får mig att tänka tillbaka på när jag var liten.. och bodde i stora villan i Hummelsta.. där mamma odlade allt som gick att odla och säkert lite till! : ) Det fanns ju inget som luktade så gott som att gå in i växthuset bredvid det stooora grönsakslandet, och känna lukten av tomaterna.. mmmmm!

  sv: TACK så jättejättemycket, jag är jättenöjd med bilderna! Ska lägga upp fler idag, det blev lite sent igår.. : )

 • Em says:

  Ibland får jag känslan av att du tror att det att blogga är som att sätta potatis. Inläggen skapar inte sig själv liksom. 😀 😀

 • Karin says:

  Åh, vad fina !
  Jag petade faktiskt ner några bakpotatisar i jorden.
  Få se om det blir några nya, eller om de blir mindre tro ?
  Ska bli spännande att se vad som hänt med dem i jorden i sommar, men mina får stå ett tag till, för jag satte dem sent.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge