Regn i luften

En ledig onsdag med regn i luften. Funderar på att fortsätta/börja om med den där städningen som inte riktigt blivit av eller klar under ganska lång tid…. Ja, så får det bli och då kan jag ju inte sitta här och blogga bort hela dagen 🙂

22 Kommentarer till “Regn i luften”

 • Em says:

  Nu undrar jag vad du menar med ”regn i luften”. För om det ÄR regn i luften så regnar det ju och om det ser ut som om det KAN komma regn, då kan det inte vara regn i luften. Eller? 😀 😀
  Sv: Jo, vi sov gott sen. ;D

 • Svorskan says:

  SV: Så kan man kanske säga, men utan att jag direkt stakar mig. 😀 God morgon!

 • Gun says:

  Blev det städat nu då? 😉

 • Emma says:

  Haha, katternas svansar är redan i fara vill jag lova 🙂

  Förresten, för längesedan så mailade vi om din ”radiokanal” som var felinställd. Du hade en känsla att det var något stort på gång. Stämde det?
  Kram!

 • Kaffehörnan says:

  Halloj mannen
  Hur är läget med dig ikväll

 • Camilla says:

  Vi kanske rycker upp oss när det gäller bloggandet här under hösten! Fast du får inte sluta blogga helt, det vore tråkigt! Din blogg har blivit en del av mitt liv, haha 🙂 Hoppas du har en fin helg med god mat på bordet!

 • Kaffehörnan says:

  Ja nu har de lugnat sig med regn, de är ju fint då de kan torka upp
  Jo det är härligt att folk känner igen en.
  Ha en fin lördag

 • Gun says:

  Sv: Va? Du menar att jag är gammal??? ;D Ja, ja, okej då, inte bra 25+, utan nästan 25 gånger två! 😀
  Ja, det är nog som du säger, bäst att ta det lugnt. Nu ska det onda få försvinna innan jag försöker igen. Tränar gör jag i alla fall redan, även de musklerna du nämner.

 • sophie says:

  svar: haha ja det skulle ju inte förvåna mig det minsta 😉

 • Ida says:

  sv: Haha, ja vi är en hel del.. Jag har fem stycken syskon (japp, alla ”hel-”); fyra systrar och en bror. En av dem är yngre än mig, resten äldre. Annelie, Åsa, Niclas, Elin, jag & Hanna. Och alla har barn utom jag. 14 syskonbarn har jag hunnit få, eller ja.. 12 som finns ibland oss, iallafall…. ^^ ♥

 • Ida says:

  Typ som min smet idag då (hrrm, igår rättare sagt men jag har inte lagt mig/vaknat än) – det blev 3 mjölk, 1,5 mjöl & 2 ägg. : D Om du inte testat med bacon i (shit vad jag förespråkar detta!) så TESTA! Om du äter det, alltså. Hohoho.

 • Erika says:

  SV: Jag vet att fästingar kan ge dem symtomerna men jag vet att jag inte haft någon i år så därför undrar man ju änna vad det är.

 • Svorskan says:

  Sv: Ja, hon läser in massor i mina inlägg som inte ALLS är meningen. 😀

 • Adara says:

  Jag såg en video på hur man kunde byta själv. Såg inte alltför svårt ut.
  Hittade en sida där man kunde köpa glas för 155kr. Det känns rätt så bra!
  Men funderar ändå på ett skal.. det kanske skyddar lite om man skulle tappa den i marken igen. 🙁

 • ellen ritar says:

  städa bort dagen är mycket mer praktiskt men oh så tråkigt 🙂

 • Jonna says:

  Hej!

  Tack för tipset om en vetekudde. Jag tror det är precis vad jag behöver! Det låter jättemysigt. Jag ska nog ta och skaffa en sån =)

 • Svorskan says:

  Sv: Hahaha! Nej, inget sånt rufs i dag. God morgon! 😀

 • Camilla says:

  Nej då, inte sluta blogga! Fast själv har jag funderat på en bloggpaus tills inspirationen (och tiden!) infinner sig. Får väl se vad som händer. Hoppas du åt lite tårta för oss båda iallafall 🙂

 • Camilla says:

  Nu var iofs det där skräpbortstädandet en del i en större process. Kan tipsa om hans bok Ett Rikare Liv. Har inte läst den själv, men föreläsningen baseras på den. Ska själv låna den nästa gång jag är på biblioteket. Och jo, man har ju en tendens att göra sånna där saker när man egentligen borde pyssla med annat :p

 • Stattinskan says:

  Hej, jag kommer från städkontrollantbolaget och enligt våra noteringar har du misslyckats med städningen även idag då din tid upptagits av något mycket viktigare … bloggen …
  ;-D

 • Svorskan says:

  Sv: Hahaha! Bra idé till blogg-inlägg, jag kan lägga ut foto på Kråkans rygg..

Skriv en kommentar

CommentLuv badge