Betala räkningar

Nu så här i månadsslutet så har jag betalat räkningar igen och just den här månaden var det ganska mycket räkningar. För att få lite kontraster så letade jag på en räkning som jag fick för några år sedan och helt plötsligt kändes månadens räkningshög ganska liten och pluttig.

12 Kommentarer till “Betala räkningar”

 • Gun skriver:

  Hahahaha, jag förstår att den ger lite perspektiv på dagens hög. 😀

 • Stattinskan skriver:

  Haha, jag tycker att jag har mycket … men där ligger jag banne mig i lä ;-D

 • Kim skriver:

  Härlig räkning 😉
  Jag kanske kan skicka mina räkningar till dig med, du skulle inte märka något!

  Men angående valet, det går så bra att skriva mitt namn och ort(vet inte om ort är nödvändigt, men jag tror det), så redovisas det på val.se sedan 😀

 • Ida skriver:

  Hoppsan, det var en rejält saltad räkning det där…

  sv: HAHA! Våga! (skaffa katt) ^^

 • Svorskan skriver:

  Hahahaha! Tur inte det är en typ av räkning du får varje månad.
  Sv: Jag håller med, att kyssas första gången handlar lite om att kolla om även ”det” finns där, det behöver inte bli så där jättestort, men lite känner man av om det kan vara nåt.. 😀

 • Gun skriver:

  Sv: Just precis, bra sagt! Och ”dagens rätt” var tzatziki. 😀

 • Jonna skriver:

  Sv:
  Det ska vara en ”riktig” hund =) En ganska stor, som är sådär jättesnäll, tillgiven och trogen och aldrig skulle bita någon =) Det finns så många fina hundraser, så det är så svårt att veta vilken som skulle passa bäst. Har du något tips? Har du hund själv?

 • Ida skriver:

  sv: Hihi, ja hon är en fantastisk sidekick som tar sådär lagom mycket plats ; D

 • Camilla skriver:

  Jösses! Jag skulle svimma av om det trillade in en sådan räkning hos mig!! :-O

 • Svorskan skriver:

  Sv: Jag reagerar inte längre på när jag känner på mig saker, enbart när det är nya människor som kommer in i mitt liv och jag då märker av att det är en sån som jag känner på mig saker med. Men lite som jag skriver, det MÅSTE inte vara de som står mig närmast, det är något annat som gör det. Har ingen aning om vad. Konstigt är det i varje fall.

 • Karin skriver:

  Oooops !
  Jag ska inte heller klaga ! 😀
  Måste sätta mig i morgon, för idag blev det ju annat som fixades.
  Kan jag nu få en massa fallskärmar och andra ersättningar, så behöver jag ju inte oroa mig över framtiden heller. 😉

 • Heyli skriver:

  oj vilken jobbig räkning :p

  sv: haha tack va snällt sagt 🙂
  haha inte lätt ibland inte, lycka till med spagettin nästa gång 😉

Skriv en kommentar

CommentLuv badge