Brrrr

Nä, det är inte en ny bil jag är ute och provkör, däremot är det lite kallt och ruggigt inne fastän termometern visar över 20 grader. Nu har jag varit ner i källaren och vridit på värmen så om en stund kommer det inte alls att vara ruggigt. Så det var allt för idag, ville bara berätta att det var kallt men annars inget drag.

15 Kommentarer till “Brrrr”

 • Adara says:

  Hihi yes yes! 😀
  Jag älskar nämligen språk! <3
  gick engelskaklass förut men känner att jag vill ha helt perfekt engelska.

  Ja visst är det kallt och ruggigt! Känns nästan vinteraktigt om jag ska vara ärlig.

 • Ida says:

  Oh.. tack.. ^^ Jag är rätt nöjd över mina ”nya” smala(re) ben så därför gillar jag också bilden lite extra ; ) Hihi.

 • Kaffehörnan says:

  Annars hade du fått ta på dig raggsockar

 • Svorskan says:

  Det märks att det börjar bli lite kallare faktisk. Och när jag skrev detta så började jag tänka att nu börjar jag bli gammal, när man kommenterar att det börjar bli kallare.. 😀 😀 God morgon! 😀

 • Mija says:

  SV: Nej, tell me about it. Jag avskyr myndigheter öht. Så fort jag kommer i närheten av dem känner jag mig lika mycket värd som en myra ungefär.

 • Heyli says:

  hahahaha aj vad ont i magen av skratt jag fick nu de där va verkligen den roligaste kommentaren jag fått på länge! 😀 skönt att inte va ensam om att inte alltid tänka riktigt 😉

 • Ida says:

  sv; Med en diskmaskin hade jag ju haft mer tid för dans! Awesome ; ) Haha, jag är en stor fjant. Men jag älskar fan att dansa. Önskar jag fick göra det ”på riktigt”. Tävlingsdansade förut i typ tio år men fick lov att sluta när jag opererat ryggen. Fast, fortsatte dansa i lite drygt ett år efteråt, slutade år 2000. Kanske redan skrivit detta? Bla bla bla lixom. I showgruppen är det mest sångbaserat, det kanske folk redan fattat, och det är mer ”koreografi”, än ”dans”. Jag vill dansa MER! ♥

 • Ida says:

  Mmmm.. jag har också glömt (?) att käka. Blir tacorester här! Vad ska du käka? Och varför tårta, är det kalas? ; D

 • Ida says:

  Ja det lät som en rejäl höjdare…. ^^

 • Svorskan says:

  Har du frusit fast? ;D

 • Svorskan says:

  Sv: Har det smugit in sig en kvinna i ditt liv? 🙂

 • Svorskan says:

  Sv: Vaddå inte oddsen på din sida? Sånt kan man ju jobba på. Skriv ett inlägg om vad du behöver hjälp med och så kommer Gun och jag och alla andra med massor av goda råd. Vi är så duktiga på sånt så! 😀 😀

 • Svorskan says:

  Sv: Nu börjar jag bli riktigt nyfiken!

 • Ida says:

  sv; Haha, det GÖÖÖR inget! Så mycket missade du inte.. ehum.. ^^ Är det nåt man hellre visar upp så är det en show! ; D Men nu har vi ingen sådan inplanerad, än..

 • Ida says:

  DET hade ju varit nåt! Bland alla Mona-plakat! Hahahahaha!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge