Dags för expressen att ta sitt miljöansvar?

Expressen har nått nya rekord när det gäller besökare på deras webbsida. Nu frågar de sig hur dem ska kunna slå sitt rekord. Kanske är det så lätt att det är bara att ta det första steget i miljöansvaret och lägga ner produktionen av papperstidningen, den är ju ändå inaktuell innan den kommer ut. Dessutom skulle man spara en massa papper, träd, transporter och avfall på att bara helt enkelt låta bli att ge ut tidningen i sin fysiska form. Någon måste ju våga ta det första steget, varför inte allas vår favorit Expressen? Det kan väl inte vara så att vår opartiska omvärldsbevakare styrs av kapitalistiska intressen som sätter pengar före miljö och människors bästa?

En Kommentar till “Dags för expressen att ta sitt miljöansvar?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge