Vänsterprassel

Om man nu ska skaffa ett vänsterprassel, måste hon då vara kommunist för att räknas som vänsterprassel?

För övrigt är det ju lite orättvist för när man är singel så lär det väl inte gå att ha ett vänsterprassel ändå…

14 Kommentarer till “Vänsterprassel”

 • Svorskan skriver:

  Nää, det är ett problem det där och man kan väl inte ha enbart prassel heller och höger prassel har jag aldrig hört om ens. Undrar vart ”vänsterprassel” kommer ifrån? Det kunde ju blivit ett väldigt komplicerat inlägg egentligen. ;D Men om du nu har så svårt för att prassla i sig, så ragga upp någon hopplös och skaffa ett vänsterprassel SEN? Det kanske räcker med en som är vänsterhänt? De finns! 😀

 • Svorskan skriver:

  Sv: Hahaha! Utifrån det lilla jag har lärt känna av dig i blogg-världen vill jag påstå att du nog INTE hade velat vara någons vänster-prassel. Med dig tror jag det är allt eller inget, eller har jag fel? 🙂 Bättre hopplös, än troslös. Apropå troslös, motsatsen där kan nästan bli trofast, det saknas bara ett ”s”. (Hängde du med? ;D)

 • Svorskan skriver:

  Sv: Man kanske blir mer prasslig med åldern? ;D ;D

 • Svorskan skriver:

  Sv: Jag kan nog inte ens göra EN fluga på smällen, men däremot är jag kvinna och (skall kunna) kan hålla fler bollar i luften samtidigt. Så att springa på löpbandet och styrketräna samtidigt är ju hur lätt som helst. ;D

 • Ida skriver:

  Hehe.. vänsterprassel.. ^^

  Hej fråmn Skåne! Vi förfestar till gamla eurodiscoklassiker ala lågstadiedisco typ. Aweseome. Garvade åt din buddahkommentar. Haha, det hade varit nåt!! : ) Fpr testa det nästa gång ; )

 • Kaffehörnan skriver:

  Halloj mannen
  Fick ett gott skratt, härligt glatt inlägg
  Gonatt

 • Svorskan skriver:

  Sv: Egentligen har jag inte tid att kommentera nu, men HAHAHAHA! TÄNK! vad snopen dottern skulle bli. Där är hon och så vinner mamma! Måste göra ett inlägg av det..

 • haha oj, du kan så himla mycket inom så många olika områden! 😛
  Kan tänka mig att det var svårt att få stopp när det väl började rulla.
  Hur kom det sig att du skulle flytta ett lok förresten? 🙂

 • Haha det var en bra idé, jag kanske kan bygga en bro trots allt? Jag menar jag har varit på Öland en gång tidigare och jag har ingen aning om hur man bygger en bra.

  Det lät som ett riktigt härligt liv! Hoppas det kommer bli möjligt för dig: 🙂
  Du får gärna dela med dig om avkastningen blir riktigt bra. 😉

 • minica skriver:

  SV: Haha ja de har du rätt i 🙂

 • sophie skriver:

  Tack för att du rösta på mig som veckans blogg 🙂

 • Om man den man vänsterprasslar med måste vara komunist… då vet jag inte vart värden är påväg hahaha (:

 • Camilla skriver:

  Du har så härliga funderationer ibland Patrik 🙂

  Synd jag inte såg ditt kanel-tips tidigare, då hade jag provat med det! Måste köpa hem lite vitlök pronto! Kanel verkar förresten vara din magiska krydda? Tänkte på näsblodet nu 🙂

  Har sett att det finns mina-vänner-böcker i vuxenvariation, är lite småsugen på att investera i en sådan!

 • Svorskan skriver:

  Sv: Jag har försökt förklara för henne hur man gör och kanske lär hon sig efterhand. ;D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge