Kurrrrr

Nä, jag har inte skaffat katt. Det är min mage som kurrar och säger att jag skulle lagat mat för länge sedan. Mest är jag sugen på pizza, men kan inte bestämma om jag ska göra en egen eller om jag ska ringa och beställa en. Det tar ju ungefär lika lång tid för mig att baka en pizza som det tar att åka och hämta en. Skillnaden är väl att det blir mindre med disk om jag köper en pizza och äter på kartongen. Alltså äta pizzan från kartongen och inte tugga på kartongen annars hade jag ju lika gärna kunnat köpa bara en kartong att tugga på.

Eller så gör jag helt enkelt så att jag äter något helt annat, varför inte makaroner och korv? Antar att magen skulle bli lika mätt av det, även om den just nu är inställd på att få en pizza om en stund.  En stund är i det här fallet ungefär en halvtimme, men om jag fortsätter att blogga så här så lär även det ta en stund. Två stunder tillsammans blir nästan en hel timme och då är klockan åtta. Hur kul är det?

Om klockan ändå tänker bli åtta innan jag får mat så kan jag lika gärna åka och köpa ett maxmål som också skulle vara gott att få i sig. Det tar ungefär en halvtimme att åka och sen några minuter för maten att bli klar. Ja, även det skulle vara gott….

Nä, nu får det bli att bestämma sig. Inte alls bra att gå hungrig för länge….

Det får bli en hemmagjord pizza med skinka och ost, precis som jag tänkte från början.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge