Jag och 699 999 andra

Jag och ungefär 699 999 andra har en sak gemensamt, vi äger en iPhone. Aftonblaskan nämner att den är dyrare än många andra telefoner, men vad gör det när den är så mycket bättre än alla andra telefoner. Tidigare har jag haft telefoner från ett flertal andra stora tillverkare men den enda som håller måttet och levererar mer än utlovat är iPhone. Med stor sannolikhet blir även min nästa telefon en Iphone när det blir dags att uppgradera om något år eller två.

Dessutom ska den som är hungrig och har en iPhone passa på. För om man laddar ner appen Max Locator så kan man få en gratis hamburgare hos närmsta MAX restaurang. Gäller i ett par dagar till….

3 Kommentarer till “Jag och 699 999 andra”

 • Svorskan says:

  Jag tillhör majoriteten då, som INTE har en. 😉

 • Kaffehörnan says:

  Jag har ej en sådan telefon än
  Nästan som moderna alla ska med ha ha

 • Ida says:

  Haha, det MÅSTE jag ju säga till Miche! Om hamburgaren alltså ; ) Hihi.

  sv; Aw, taaaack. Nej vikten är väl inte det viktiga, hade jag vägt 74 och varit slim & snygg hade det ju inte varit så noga ; ) Jag behövde dock gå ner i vikt, fast det sättet jag gjorde på var varken bra, eller med flit ^^

Skriv en kommentar

CommentLuv badge