Skulle behöva…

Just nu skulle jag behöva plugga lite inför morgondagen, fast det har jag ju behövt hela dagen. Ändå har det inte blivit av, som vanligt. Istället får jag lita till gamla kunskaper och göra det bästa av situationen, fast det brukar gå rätt bra ändå och gör säkert så även i morgon.

På tal om plugga, det är dags att söka till nästa termin och jag har inte riktigt bestämt vad jag vill läsa eller om jag ens vill läsa. Hur som helst är det bättre att söka och ha möjlighet att välja längre fram än att inte söka och inte ha några möjligheter om några månader.

Undrar vad jag vill bli då? Advokat, kirurg, lärare, tolk, fönsterputsare, eller varför inte korvgubbe? Undrar om det finns högskolestudier som leder till att man kan bli korvgubbe?

Nä, jag läser nog mest för läsandets skull. Att läsa för att passa in i en roll på en arbetsplats är inte riktigt min grej. Att klättra på en karriärstege är inte heller min grej. Jag äger hellre stegen än att jag klättrar på någon annans.

9 Kommentarer till “Skulle behöva…”

 • Ida says:

  Hihi. Hoppas att du hittar en stege att ÄGA då! Ungefär som jag, som aldrig hittar några rockstjärneanonser på AMS.. ^^

  sv; Hmm, jag är så kass på sånt där, hur gör man då lixom? Haha. Jag vet inte hur det funkar att flytta blogg till annat domän, vill ju att det ska funka på samma sätt, men kanske ha en egen adress? I suck! ^^

 • Ida says:

  …hur enkelt det där än ÄR så LÄT det förjävla krångligt.. och jag skulle säkert misslyckas på vägen och råka radera min blogg och halva internet på vägen. Och nej, jag överdriver inte. Ungefär som den gången jag skulle radera program på datorn som jag inte behövde, och på nåt sätt försvann Word & Paint och en massa annat som jag ville ha kvar. Yaaay?

 • Ida says:

  hihi, jag gick in och gjorde allt det där och SEN såg jag att du skrivit den kommentaren.. haha. Tack ändå : ) ”Paxade” kawrtnee.se, får väl se om det kommer till användning ; )

 • Gun says:

  Ja, man kanske skulle börja plugga…frågan är bara vad, som sagt. Jag har ingen aning.

 • sophie says:

  svar: ja, här händer det grejer 😀 Oftast så är hon glad hela tiden, kanske inte om hon är super trött 🙂

 • Camilla says:

  Tack Patrik, jag hoppas det jag med 🙂
  Ska bli spännande höra vad du bestämmer dig för att läsa! Plugga är jättekul, är själv sugen på lite arbetsrätt. Men det får bli i något annat liv.

 • Ida says:

  SV: Japp, hon är in charge ; )

 • Ida says:

  Aw, thank yooou : )
  Klart du ska investera i lite snacks.. det är ju fredag! ^^ Jag tänkte slå till med två liter fuskcola från lidl och en fryspizza från Ica. Hoho.

 • Ida says:

  Deras FreewayCola är den fuskcolan som faktiskt smakar närmast den riktiga! Och två liter för 6,98- plus pant är ju kanoooon ♥ Har nog inte köpt fryspizza på Lidl förut, Icapizzan ligger redan i min frys och är finansierad av lillasyster ^^

Skriv en kommentar

CommentLuv badge