Osmart drag

Läste precis att Sverige ska öka på sitt bistånd bland annat för att kompensera för SD:s enorma publicitet den senaste tiden. Ett ganska korkat drag känns det som, då det troligtvis kommer att ge SD: ännu mer publicitet och stöd från den del av befolkningen som är i en ekonomsikt svår situation och bara kan sitta och se på hur andra får hjälp. Visst, artikeln är vinklad av Expressens vinkelmästare men trotts allt så borde tolkningen inte vara helt fel. Det känns nästan som ett avsnitt ur ”Lyxfällan” där flera av familjemedlemmarna inte får riktigt med mat och de kläder som de behöver, allt medan någon av föräldrarna i huset lägger pengarna på fina saker som ska se bra ut utåt som en fasad mot omvärlden. Hur som helst osmart att hälla vatten på SD:S kvarn genom att öka på biståndet för att hålla fasaden uppe mot omvärlden.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge