Försvoskande av föregådende inlägg

En Svorska hade tydligen missat hela grejen med trolltyg… här är ett klipp ur Trolltyg i Tomteskogen. 🙂

8 Kommentarer till “Försvoskande av föregådende inlägg”

 • Svorskan says:

  Hahaha! Jag får intrycket av att jag inte har missat så mycket.. Sorry! 😀
  Sv: Tack! Men än så länge är det enbart julstjärnor som är framme. Lite mer rött och några tomtar skall också fram, men det blir närmare jul. Jag tycker inte om att ta fram allt redan nu.

 • Heyli says:

  tack så mycket för tipset angående office, ska se om man får någon tid att sätta sig in i den där googlegrejen det någon dag. så drygt att när man precis lärt sig hur excel funkar så måste man gå över och lära sig nåt nytt :p

 • känner du dig vilsen i vardagen? har du tappat tron på dig själv? – vi visar vägen. VARSÅGOOOOD LILLE BARN!

 • Ida says:

  ÅÅHHH TAAAACK! Du räddade mig – och inte minst mina promenader till jobbet på mornarna!!! : D (ang. iPoden alltså) Tack snälla snälla!! Det är så jävla kallt ute att den dött två dar i rad (fast första gången verkade det hjälpa att ladda den eftersom den stendog fastän det inte var lågt batteri..) Hädanefter ska jag ha den innanför tröjan istället för i jackfickan ^^

  OH, snacka om barndomsminne den där filmen är : )

 • Gun says:

  Hahahaha, Trolltyg är ju skitkul!

  PS: Jag bara älskar ditt bloggsex hos Svorskan, hahaha! 😀

 • Svorskan says:

  Sv: Du är som Robert då, du vill gärna vara först, men låter damerna gå före? 😀 // Varför inte göra som jag, ha ett FB som är ett alter-ego? Jag har enbart blogg-vänner där och ett eller två undantag. Men om jag hade FB-konto på mitt riktiga namn hade jag nog gjort som du gör, enbart nära vänner.

 • Mikaela says:

  jo det e ju ens egna barn! kika på filmen!!! oväntade val..

 • Kaffehörnan says:

  Hur är läget med dig

Skriv en kommentar

CommentLuv badge