Ljudbok, den perfekta julklappen?

Jag kikade in på hemsidan för Storytel och råkade klicka på provlyssna på en bok, jag måste erkänna att det var svårt att sluta lyssna och när provlyssningen tog slut ville jag höra mer. Jag tycker idén verkar riktigt bra att man kan lyssna på ljudböcker i telefonen. Man har ju alltid telefonen med sig och får man lite tråkig dödtid så kan man passa på att lyssna på en bra bok. Dessutom kan man köpa presentkort att ge bort, det måste vara den perfekta julklappen. Nu ska jag in på sidan och provlyssna lite mer, spännande!

13 Kommentarer till “Ljudbok, den perfekta julklappen?”

 • Svorskan says:

  Det har jag också lust att testa. verkar hur bra som helst. Jag har fått tipset att till att börja med borde man lyssna 10-15 minuter och pausa och lyssna igen och pausa för att träna upp koncentrationen för att lyssna på det sättet. Det kan nog vara som när man läser, men upptäcker att man plötsligen inte har hängt med ett tag.

 • Kaffehörnan says:

  De blir asgrymt med en app
  Då kan man sälja laptop ha ha
  Har du modern mobil, har du iphone ?
  Jag ska fixa en i jan

 • Kaffehörnan says:

  Jag har kollat på den länge,jag ska ha telia kontantkort
  1 års surf + sms.
  Alla butiker jag varit hos, kan dom ej sälja den md kontantkort
  Men telia kan man

 • Kaffehörnan says:

  Ja ok man betalar den direkt, mkt pengar bums.
  Så är den betald, tankad o klar ha ha
  just den mobilsurf i månaden kan man surfa 0,5 gb, de ska man nog klara sig

 • Kaffehörnan says:

  Tjenixen grabben
  Har du många appar i din mobil

 • En ljudbok är nog en väldigt uppskattad julklapp! Skulle själv kunna tänka mig att lyssna på det i mobilen. 🙂

  Tusen tack för din kommentar förresten!
  Jag har testat med att ta bort snöscripten samt minska antalet inlägg som visas på sidan. Jag testade till och med att ta bort min bakgrund för att se om sidan skulle bli helt vit när jag uppdaterade. Men ingenting händer.
  När jag trycker upp ”uppdatera” buffrar knappt webbläsaren något alls.
  Jag har testat att göra detta i Google Chrome, Firefox och Internet Explorer.

  Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Men om du har några fler förslag, tveka inte att skriva till mig! 🙂

 • Mikaela says:

  vad heter diu på facbook då? jo hoppas det!!!

 • Emma says:

  Tack snälla du! Precis vad jag behövde höra idag 🙂
  Hoppas du har en skön fredagkväll!

 • Mikaela says:

  de va där ja åkte skottkärra:p hehe jo har mött på två pers nom 10 minuter som ör vänstertrafik..

 • Camilla says:

  Flera hundra? Börjar de bli så många hos mig ska jag hälsa på dig så du får berätta mer om den där plugin-prylen! 😀 Än så länge är det inte så farligt på min blogg, men tillräckligt för att jag ska tycka det är irriterande att de tar av min tid…

  Och du har rätt, vatten kan göra underverk! Själv har jag blivit tävlingsfanatiker..har vunnit massor med pengar hos bla Sumopix. I’m addicted!

 • Jag vet inte hur, men jag lyckades lösa det där med bloglovin! 🙂

  Ja det där slimet är verkligen att rekommendera. Har redan använt den på min vita macbook också! 😉

 • Kaffehörnan says:

  Tjenixen grabben
  Jag önskar dig en trevlig jul

 • Svorskan says:

  God jul, god fortsättning och eventuellt Gott nytt år också, ifall vi inte hörs. 😉

Skriv en kommentar

CommentLuv badge