Konsten att överreagera

5 Kommentarer till “Konsten att överreagera”

 • Karin says:

  Ibland är det nästan hemskt med youtube….
  Stackarn!
  Men det var en jäkla reaktion i alla fall. 😀

  • Patrik (Admin) says:

   Ja, det är lite för många som blir uthängda på Youtube i jobbiga situationer. Fast det är ändå rätt intressant att se hur folk reagerar på olika saker, bara sån sak att spöa skärmen…

 • Heyli says:

  shiit vilken reaktion :p

  jaså du ska hålla på med bokföring du, måste vara himla kul att kunna sånt!

  tack så jättemycket för alla tips! det går dock inget bra för mig alls att komma på ett namn, nu har jag börjat tänka helt utanför mitt eget namn :p

 • Ida says:

  sv: Så stolt över honom! Han ÄR verkligen häonadsväckande bra, det säger jag inte bara för att jag är lite partisk, han ÄR det. Jag är helt blown away av hans talanger.. : ) Det ”värsta” är bara att han är så duktig på allt som JAG tyckte jag var bra på (sjunga, rita, etc.), BÄTTRE ÄN MIG, så nu känner jag mig lite värdelös. Hahaha! Man vet ju inte om man ska bli inspirerad eller knäckt lixom… ^^

  Ja… vi ska sjunga ihop… får se om det blir för allmän lyssning sen ; )
  Och TACK!

 • Svorskan says:

  Hahahahaha! Underbart!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge