Vägen mot hundra kilo

Idag har jag ätit:

 • Lunch
 • Semla
 • Tårta
 • Bullar
 • Fingers (kex med choklad på)
 • mer bullar
 • chokladbollar
 • chokladkaka
 • en semla till
 • mer choklad (samma chokladkaka)
 • bröd med ost
 • sockerdricka
 • juice
 • mer sockerdricka
 • en semla till

Visst har jag fina kostvanor?

4 Kommentarer till “Vägen mot hundra kilo”

 • Haha verkligen imponerande Patrik! 😀 Själv sitter jag och ser på Big diet show eller vad det nu heter. =)

  Det var ett bra tips med bakgrunder. Jag måste själv ta lit kort på strukturer någon dag. =)

  Vad var det för något du såg på Uppdrag Granskning förresten? =) Tycker du det är ett bra program eller tror du att de vinklar allt för mycket?
  Hoppas din hand har läkt förresten!
  Kram

 • Camilla says:

  Du bräcker mig, helt klart, haha! TRE semlor på en dag? Imponerande 😀

  Jag skulle då aldrig våga mig ut på en utrikesresa om jag var så långt gången. Vi skippade resan till Vietnam då jag skulle vara i 4e månaden ungefär och man vet ju att saker plötsligt kan hända. Jag är inte den våghalsiga typen. Men försäkringar rent generellt är nog bra att ha koll på. För några år sedan hade en kompis sina barn oförsäkrade några månader då hon bytte fack och inte orkade ta tag i det där med att ordna med försäkringarna. Då gick dottern och fick diabetes. HOn fick inte ut ett öre. Annars kan man få en hel del om man blir diabetiker idag. Ok, man blir inte frisk av pengarna..men de kan underlätta ens vardag och min kompis mår nog fortfarande dåligt över att hennes dotter inte fick någon ersättning. :/

 • Gun says:

  Hahahaha, du är ju värre än mig. ;D

 • ja det var duktigt ätet! hann du med nåt mer den dagen…?
  😉

Skriv en kommentar

CommentLuv badge