Etta på Google

Det är väl egentligen ingen stor grej att vara etta på Google och det är inte första gången, beror lite på vad man söker på 🙂 Men ändå är det så att många strävar efter sökmotoroptimering och att hamna på första sidan och helst bland de första fem resultaten eller så.

Många ”experter” säger att det tar tid att få en bra plats och andra experter säger att det absolut inte går att få bra positioner i Google om man har en .WS adress. Nu är jag ingen expert, åtminstone inte en självutnämnd sådan. Däremot vet jag att inlägget som jag har som exempel här fanns med som etta på Google mindre än en timme från att det publicerats. Dessutom vet jag att det fungerar utmärkt med en .WS adress, kanske för att konkurrensen är mindre då? Sen är det så att när jag inte tillhör någon bloggportal dör jag kan hamna på topplistan så får jag hitta andra topplistor 🙂

Bifogar en bild på mitt sökresultat samt den goda andraplatsen.

4 Kommentarer till “Etta på Google”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge