Fördel med IKEA kök

En av fördelarna med att ha ett ganska nytt IKEA-kök är att man med ett enkelt handgrepp kan ta bort en kökslucka, det går på bara någon sekund. Varför ska man då ta bort en lucka? Jo, ibland är det lättare att torka ren en lucka om den är lös och man kan lägga den ner. Jag fick en explosion i en shaker för en tid sedan när jag skulle fixa soppa i den, jag rekommenderar inte varm soppa i en shaker 🙂 Naturligtvis hamnade soppan på en av köksluckorna och den var inte helt lätt att få bort. Senare upptäckte jag att små rester av soppan torkat fast på luckan. Sprayar man på rengöringsmedel så rinner det och droppar på golvet, men om man tar loss luckan så går det riktigt bra. Heja Ingvar och hans möbelaffär!

En Kommentar till “Fördel med IKEA kök”

  • Ida says:

    Hey you : )
    Ja, jo, fast grejen här var ju att hon personligen kontaktade MIG på Facebook (känner henne sedan flera år tillbaka) och hon BAD mig komma och arbeta för henne… därför känns det jävligt snopet. Eget företag kan man nog inte leva på direkt, och jag är alldeles för virrig för att kunna prestera nånting, känns det som. Gaaah. Kram.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge