Nokia gör ett tandemhopp med Microsoft, men ingen av dem har fallskärm!

Nokia ska ingå äktenskap med Microsoft för att kunna använda deras operativsystem på sina mobiler. Det är ett desperat försök att få företaget att överleva konkurrensen med iPhone och Android mobiler.

Kanske är det så att historien upprepar sig och giganter på marknaden inser för sent att dem håller fast vid något gammalt i en tid där förändringar går snabbt. Hur gick det för facit och deras skrivmaskiner? Är det fler än jag som har en skrivmaskin i reserv i fall Internet och datorer skulle visa sig vara en fluga? Idag är det inte den som är starkast som överlever, naturlagarna har ändrats och den som är snabbast på att anpassa sig överlever.

Ett klipp med Steve Balmer visar tydligt vilken samarbetspartner Nokia har valt. Är det fler än jag som tror att den gamla stövelfabriken snart har gjort sitt?

En Kommentar till “Nokia gör ett tandemhopp med Microsoft, men ingen av dem har fallskärm!”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge