Påfyllning på kontot

Kollade precis mitt kontoutdrag och såg att det trillat in lite pengar för bloggen igen. Det visar egentligen att man inte ens behöver ha en bra blogg eller vara modebloggare för att kunna tjäna pengar på sin blogg. Sen att jag haft bloggtorka under en längre period gör ju inte saken sämre, det visar bara att ens blogg även kan vara ens tillgång. Hur som helst så tycker jag det är roligare att tjäna pengar på bloggen än att få en massa gratissaker och presentkort. Undrar om jag ska lyxa till det med lite god mat till kvällen?

7 Kommentarer till “Påfyllning på kontot”

 • Ida says:

  Haha, jag har försökt mig på många sånadär få-betalt-på-bloggen-prylar, men jag ger upp. Du lyckas bra ser jag, jag hade varit nöjd! ; D

 • junitjej says:

  Wow, så lyckat!! Hur har du då lyckats tjäna ihop pengar från bloggen? Via dina annonser?

  • Patrik (Admin) says:

   En del kommer nog från annonser, men det mesta genom länkar. Dessutom får jag provision från andras länkar i vissa fall, så då är inte ens min blogg inblandad 🙂

 • Camilla says:

  Kanonbra ju! Hur gör du? Skulle också föredra pengar framför prylar om jag fick välja 🙂 Nu får jag en del prylar gratis, men pengar är ju alltid pengar…

 • Nu vet jag inte hur många läsare du har per dag. Men om det där är per månad så är det ju toppen. Du kanske kan sätta ihop ett inlägg om hur fan man gör för att tjäna pengar på bloggen. Själv inbringar mina annonser inte mer än en hundring i månaden. Och då ligger jag på ca 200 unika per dag.

  • Patrik (Admin) says:

   Det är nog inte så mycket av mina återkommande läsare som genererar intäkter, tror det mesta kommer från sökmotorbesök där jag skrivit något lämpligt och det finns en länk ut från inlägget som ger provision. Har haft lite bloggtorka på sista tiden men annars har jag ungefär lika många besökare som du skulle jag tro.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge