Tomt på domäner?

Läste precis på Resume.se att det börjar bli slut på .com domäner som är användbara och inte allt för långa. Nya toppdomäner kan vara på gång och då bland annat .xxx undrar just om det kommer att bli porrsurfarnas favoritdomän? Som tur är så finns det ännu ganska gott om .se domäner om man har bra fantasi och .WS (WebSite) lär väl också finnas många kvar av än.  Jag har förresten några presentkort som gäller .WS domän med alla tillbehör (webbhotell, e-post, Sitebuilder, WordPress eller Drupal m.fl) i en månad om någon är intresserad. Skicka i så fall ett mejl till patrik (at) bloggliv.ws med en motivering så kanske du kan få ett presentkort. Presentkortet måste lösas in inom en månad från utfärdandet.

4 Kommentarer till “Tomt på domäner?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge