Vad kan man göra på en lördag?

Vissa lördagar är innehållsrika och andra inte, däremot finns det en massa bloggar som alltid är innehållsrika. Vad kan man då göra på en lördag? Man kan baka glutenfria semlor och sätta i sig hela högen själv om man inte känner för att bjuda någon. Recept på glutenfria semlor hittar man hos Karin. Glöm inte godaste kaffet till semlorna! Orkar man inte äta upp alla semlor själv så kan man ta hjälp av en god vän, annars kanske man kan mata en bulldog. När man är klar med semlorna och hunden så kan man göra som Svorskan och skita i allt annat och städa toaletten (badrummet) istället. Kanske gör semlorna sig påminda när man håller igång med städningen och då kan man passa på att uträtta sina behov. Har man slut på papperet så kan man alltid använda en kvällsblaska, vilket även påminner om att man ska passa sig för att svara i telefon. Det kan vara en påstridig telefonförsäljare som vill bli av med ett ton  rengöringsmedel mot en fet provision.

8 Kommentarer till “Vad kan man göra på en lördag?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge