Metrobloggen stänger ner

Idag finns en nyhet att Metrobloggen kommer att stänga ner för gott den 25:e april. Kanske inte så konstigt då det är en av det tråkigaste bloggplattformarna just nu med tanke på vad man som användare kan göra designmässigt osv. Som anledning anger man svårigheter i att få ekonomisk hållbarhet samt tekniska problem. Man säger även att man letar efter alternativ till sina bloggare i form av en ny plattform eller ett samarbete med någon annan. Att hitta en alternativ och bra plattform lär inte vara svårt då WordPress MU finns. Det är en plattform med WordPress och alla fördelar som det innebär, samtidigt som den har stöd för Multi User, dvs fler användare. Precis vad man behöver på en bloggportal 🙂

Jag flyttade från Metrobloggen för ganska länge sedan och valde WordPress på webbhotell, då slipper jag vara styrd av någon annan. Visserligen ger det en månadskostnad, men samtidigt får jag alla annonsintäkter själv så i slutänden är det en ganska lönsam affär.

En Kommentar till “Metrobloggen stänger ner”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge