Händiga herrar ställer till det för barnen och deras päron

Händiga herrar och kanske någon händig tant i PRO har övat trädbeskärning vid ett kommunalt dagis enligt Expressen. Kanske var dom lite för ivriga för trädbeskärningen spårade ur och även ett friskt päronträd fick sätta livet till. Kanske trädbeskärarna borde ändra namn på sin hobby till vedhuggarna? Vad jag vet så rensar man endast bort lite oönskade kvistar när man beskär ett fruktträd, dessutom är det nog svårt att se vad som är levande eller dött på ett träd när det är en smällkall vinter.

Bokus har förresten böcker om just trädbeskänring, om man vill lära sig att skära på något annat ställe än stammen, en decimeter från marken.

5 Kommentarer till “Händiga herrar ställer till det för barnen och deras päron”

 • Liie says:

  fyy vad kallt, här blev de tokvarmt igår (tokvarmt för att va vinter då) men någon sommar ser man inte skymten av än inte..
  Liie nyligen inlagt…TypsnittMy Profile

 • Svorskan says:

  Sv: Du får göra som jag gjorde. Jag sålde en del på blocket.se och sen slängde jag det som jag inte trodde gick att sälja (varför skall man ha något som inte ens kan säljas?). Och sen går man genom allt man äger och har och slänger där med. När det är hyfsat tomt börjar man fundera på vilken stil man vill ha och går in för att inte tänka i gamla banor. Nu hjälper det en hel del att ha en dotter som påverkar lite också och som inte är rädd för att kalla mig kärring när det behövs. 😉 // Din tillkommande finns, det viktiga är att inte vara upptagen med något som inte har någon framtid, så att du ser när hon dyker upp.

 • Gun says:

  Ja herregud vilken miss av gamlingarna. Rena vandalerna ju!

 • Mystjejen says:

  Ja håller med föregående talan, vilken miss!!! Ha en fin fredag Kram

 • Kaffehörnan says:

  Nu ligger dagens ros uppe kolla in om du fick

Skriv en kommentar

CommentLuv badge