Av gröt blir man söt

Jag testade precis att koka (och äta) gröt gjord på havregryn och mjölk istället för havregryn och vatten. Jag tycker den blev godare med mjölk och smakade inte lika ”vattnigt” som det lätt blir om man gör den på vatten. Kanske en ny gourmetfrukost på G?

 

 

8 Kommentarer till “Av gröt blir man söt”

 • ELIN says:

  Blev inte mjölken bränd? :O om inte så är jag jävligt impad
  ELIN nyligen inlagt…Flytande nyponsoppaMy Profile

 • Mystjejen says:

  Ojoj framsteg där =) Min gröt på vatten blir inte vattning, jag kör med den fiberrika havregrynsgröten;)
  Mystjejen nyligen inlagt…Städning kaffepausMy Profile

 • ELIN says:

  Det var som fan :S min kastrull blir alltid svart eter jag gjort gröt
  ELIN nyligen inlagt…Flytande nyponsoppaMy Profile

 • Karin says:

  Hur kom du på idén? 😀
  Måste nog prova jag också.
  Sedan måste jag bara fråga om du har uppgraderat din WordPress till 3.1?
  I min blogg funkar inte threaded comments längre, och jag inbillar mig att det beror på wordpress och inte på det nya temat, men vill gärna veta innan jag börjar gröta runt…
  Förstod väl att något skulle skita sig när jag höll på. 😀
  Uppgraderade precis innan jag aktiverade temat, men orkar inte byta tillbaka temat och kolla, nu när jag har plockat dig alla widgets. (i alla fall inte i kväll, för nu tänker jag lägga mig.)
  Enklare om man kan höra sig för lite bland andra först, så man kanske får en aning om ifall det är temat eller wordpressinstallationen som orskar problem. 😉
  (Eller har du någon annan trådad kommentarsfunktion aktiverad kanske? – I så fall vilken?)
  Karin nyligen inlagt…Jag velar…My Profile

  • Patrik (Admin) says:

   Jag läste om gröten i ett kostprogram där man kunde välja mellan havregrynsgröt på vatten eller mjölk. Eftersom jag inte gillar havregrynsgröt på vatten, medan risgrynsgröt är gott så tänkte jag att mjölken kanske gör skillnad, och det gjorde den.

   Ja, jag har uppgraderat min WordPress till den senaste, 3.1.. Just nu använder jag den WordPress egna funktion för trådade kommentarer som man hittar under inställningar och diskussion. Enda felet med den är väl att den inte skickar e-post och talar om att man svarat på en kommentar, tror inte den gör det iaf.

 • Sandra says:

  Åh, det måste jag prova! Bra tips 🙂

 • Sooni says:

  Det ska jag testa nästa gång jag ska koka gröt. Dessvärre åt jag det till lunch jääävligt mycket för ett par år sedan, har tröttnat lite… (Hatar att laga mat och det gick fort) Varierar mig med russin eller banan i gröten… Well.

  PS. Skönt att höra att du inte tillhör den stora grå massan, Patrik!
  Sooni nyligen inlagt…BlöMy Profile

 • Kaffehörnan says:

  Jag har ätit mkt gröt i mina dagar, så är jag ju söt med ha ha
  Nu har jag gjort något bra
  Jag har lite annonser på sidan, kommer skänka en del av min bonus till
  Barncancerfonden

Skriv en kommentar

CommentLuv badge