Råa djur

Jag bor nästan i skogen, för det finns en massa träd här utanför. Där det är skog finns det även vilda djur. Just här är det extra gott om dem för jag är en av få som inte är jägare och det verkar djuren ha listat ut. Senaste veckan har det varit älgar, hjortar och rådjur på besök och flera av dem brukar ligga utanför huset och sova på morgnarna när jag tittar ut. Idag var det ett gäng råa rådjur här och ledaren för packet, han med horn tog sig en tur på skaren. Små fötter, varmt väder och skare går inte alltid så bra ihop så ungefär vart tredje steg så brast allt och det råa lilla rådjuret försvann ner till magen i snö. Gissa om det såg ut att gå tungt?

 

En Kommentar till “Råa djur”

  • Sooni says:

    Hm! I morse när jag stod på balkongen kom två rådjur traskandes nere på trottoaren vid stora vägen. Är inte så van vid att se dem mitt inne i stan.
    Sooni nyligen inlagt…BlöMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge