Hur långt från trädet faller ett äpple?

Är det bara jag som gissar på att föräldrarna låter och gestikulerar ganska lika i en konversation, var lär man sig annars i den åldern?

13 Kommentarer till “Hur långt från trädet faller ett äpple?”

 • Sooni says:

  SV: Jag veeet! Men det är typiskt mig, hur jävla usel filmen än är så har jag ett slags tvångsbehov av att se färdigt den. 😛 Det var som med den franska thrillern Dolt Hot, jag visste redan efter de första 2 minuterna att jag skulle spy på den här filmen, men var ändå tvungen att se, bara för att jag hade slängt ut hela 19 spänn på att köpa den. ><
  Sooni nyligen inlagt…Ganska trött men på g!My Profile

 • Svorskan says:

  Det är faktisk ganska jobbigt. Särskilt när dottern kom upp i 12-13 år och skällde på mig och jag insåg att hon hade lärt av mig. Jag ”hörde” mig själv – inte kul (egentligen).:D

 • Gun says:

  Haha, det ser mest ut som de härmar varandra tycker jag. Fast barn tar ju efter sina föräldrar, det vet jag som råkade slänga ur mig ”jävla flugjävel” min son var nästan två år. ”Lävla fluglävel” lät det hela sommaren..:)

 • Har en fråga, du verkar ju ha koll 🙂 Funderar på att ta in en annons på min blogg, och undrar hur mycket jag borde ta betalt? Jag har letat runt, men det diffar väldigt mycket från person till person, angående hur mycket man borde ta. Just nu ligger jag på ca 4500 besök i månaden, och mer än 3 dubbelt så många sidvisningar. Ungefär hur mycket borde jag isf ta betalt för en annonsplats? Vill inte ta överpris, men inte underpris heller. Tror att annonsören inte har sån stor firma, så han har nog inte så mycket att lägga på reklam.
  prinsessanadia nyligen inlagt…Bloggare som enbart godkänner snälla kommentarerMy Profile

 • Sooni says:

  SV: Tack för kommentaren, det gjorde det hela liiite klarare. Jag tror att jag kommer satsa på bläck. Även om det inte räcker lika länge så kanske det inte är riktigt så dyrt att fylla på som en laser. Jag kan inte påstå att jag skriver ut en sådan jävla massa så att det skulle bli ett problem. Men det är skönt att ha en skrivare när man behöver.
  Sooni nyligen inlagt…Film- Paranormal Activity 2My Profile

 • Svar: Tack för hjälpen 🙂 Svarade på din kommentar inne hos mig.
  prinsessanadia nyligen inlagt…Bilder på döda människorMy Profile

 • Sandra Ajax says:

  Tusen tack för informationen! Har lyckats spara bloggen som en fil iaf, tills jag vet vart den ska flyttas 🙂
  Sandra Ajax nyligen inlagt…bloggportalMy Profile

 • Ida says:

  sv: Haha, aaaw… bästa kommentaren ; ) Yes, preciiis så ska det vara! ; D

  Åh, den där videon är awesome. Såg den för ett tag sen men såg den igen nu, det påminner så mycket om syrrans tvillingar när de var små, de pratade oavbrutet med varandra på ett språk som bara de förstod ; )
  Ida nyligen inlagt…Fast blogginMy Profile

 • Sooni says:

  SV: ”Pjåp”, det har jag aldrig hört förut! Våp, möjligtvis. Men det är nog inte samma sak. oO
  Sooni nyligen inlagt…Nu tycker till och med jag att det är VÅR!My Profile

 • Kaffehörnan says:

  Härligt klipp
  Vad dom pratar på
  Hör dom säger drick mer kaffe

 • Gun says:

  Sv: Ja, väldigt många identifierar både sig själva och andra genom ens jobb. Arbetslös är lika med värdelös. Synd att det ska vara så.

 • Ina says:

  Skrev en kommentar precis då du jobbade med din blogg. Typiskt 😉

  Har kollat på sånt ”iphone-band” men insåg att det skulle bli skulle bli bökigt med styrketräningen och det =/ Tack iaf för tipset 🙂

  Ps. Du har en award i min blogg 😛
  Ina nyligen inlagt…Bloggaward!My Profile

 • LJ says:

  får ta och hålla med dig där! he 😉

Skriv en kommentar

CommentLuv badge