En förmiddag i trädgården

Förmiddagen tillbringade jag ute i trädgården som jag har, det är kul att se att våren är på intågande. Just nu är det fullt med vitsippor som blommar överallt och så har knopparna börjat slå ut på träden. Det känns lite inspirerande att sommaren är på gång och jag har börjat ändra om lite och plantera för nya möjligheter. Möjligheter i trädgården är något som jag har gott om, just nu är det mest gräsmatta, äng, åker och ett litet land. Gjorde förresten ytterligare några hundra kvadrat gräsmatta för några veckor sedan. Buskar ska flyttas, häck ska planteras och kryddor lika så, kanske blir det även lök, morötter och potatis. Dessutom skulle jag vilja ha ett växthus och ett uterum, visserligen har jag en stor altan, men jag vill ha mer som ett uterum som går att använda en större del av året. En lite damm skulle jag också kunna tänka mig att ha, med vattenfall och fontän, ja möjligheterna med trädgården är oändliga. Kanske borde jag anställa en trädgårdsmästare?

Nu efter lunchen så har jag suttit och kikat lite på i en spännande internet-butik som säljer trädgårdstillbehör, Gardenhome.se heter den och det finns faktiskt en massa saker som jag skulle vilja ha därifrån. Bland annat ett snyggt drivhus i gjutjärn och glas, men även en eldkorg eller kanske två. Så finns det en massa fröer till grönsaker, kryddor och blommor. Fröerna skickas fraktfritt, sånt är bra. Tomat, broccoli, morötter och gurka skulle jag nog kunna tänka mig att odla i år.

Nu blev jag ännu mer trädgårdsinspirerad, bäst att ge sig ut i solen igen 🙂

Sponsrat inlägg

7 Kommentarer till “En förmiddag i trädgården”

 • Svorskan says:

  Men vi vill se foton också, fattar du väl! 😉

 • Svorskan says:

  Okej. Tar jag tåg eller buss? Vart bor du? Hahaha!

 • Svorskan says:

  Sv: Hahaha! Tänk om jag hade tagit dig på allvar! En limo är ju inte helt fel..

 • Svorskan says:

  Sv: Har du inte kött, fisk, ägg och smör hemma? Det är extrem LCHF-mat, sen kan man lägga till lite ovanjord-grönt som sallad och sånt, man basvarorna är faktisk så här. Men det är lite sent just nu.. 😀 😀

 • Ida says:

  sv: Citerar lappen som medföljde: ”Om du av NÅGON ANLEDNING INTE ÄR NÖJD eller om det uppstått problem bla bla bla…” och så står det nåt om 7 kalenderdagar ”uppackningsgaranti” (vilket måste vara sju dagar fr.o.m igår kväll med andra ord) – fast på ett annat papper står det där med 14 dagars ångerrätt, och ja eftersom jag väntat länge med att hämta ut den så…. så blir jag rädd. Är det här kameran jag ska tvingas leva med så är det slut på bilder i bloggen från mig. Definitivt.
  Ida nyligen inlagt…Zzzzsängen here I comeMy Profile

 • Ida says:

  (fast det där om 14 dar var om man ångrade hela tjänsten med simkort och allt, och så är ju inte fallet… hur som helst är jag förvirrad och det kommer sluta med att jag inte gör ett skit, och att jag sitter här med min kassa kassa kassa mobilkamera. som ska vara såååå bra – my ass)
  Ida nyligen inlagt…Zzzzsängen here I comeMy Profile

 • Camilla says:

  Åh vill också ha en trädgård! Avis! Är även avundsjuk på din karaktär, har du bestämt dig för något verkar du fullfölja det 🙂 Själv ger jag upp innan jag knappt har börjat. Men nu jääääääääääääädrans! Ett sista försök från min sida.
  Camilla nyligen inlagt…VikttickerMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge