Att förstå sig på poker

Till och från brukar jag roa mig med att spela poker på nätet, men för tre år sedan hade jag aldrig spelat poker annat än vid köksbordet och knappt där. Det som var knepigast i början var inte reglerna, för de är inte så svåra om man spelat lite förut. Det gäller ju att ha bra kort och vinna, eller så ett bra pokerface så man kan vinna med skitkort. Nä, det som var lite knepigt var faktiskt pokerterminologin och att veta vad olika saker heter, vet man inte det så kan det vara lätt att köra fast. Internet är bra och man kan faktiskt hitta en hel del samlad kunskap om man vet vart man ska leta. När det gäller poker, vad kan då vara bättre än att ha ett pokerlexikon online? Med ett pokerlexikon så slipper man sitta och fundera vem den blinda tjockisen är som alla pratar om när de nämner Big Blind, för hur ska man kunna veta att det egentligen är den obligatoriska insatsen som man får göra en gång per runda i spelet? Ibland är det bra att få rätsida på begreppen, särskilt när det gäller poker för det kan bli dyrt annars i fall man gör en felsatsning.

Sponsrat inlägg

Skriv en kommentar

CommentLuv badge