Människor och Schimpanser

Fortsätter väl på temat människor och djur som har en del likheter, men denna gång gäller det inte förmågan att äta utan något helt annat. Det sägs att alla apor utom schimpanser kan simma som en medfödd funktion. Bland däggdjuren är det därmed människor och schimpanser som måste lära sig att simma, om nu en schimpans kan lära sig simma. Kan tillägga att jag inte kan simma trots att jag vet hur man gör och har ett diplom att jag gått simskola en gång i tiden. Sjunker gör jag oavsett. Hår på bröstet har jag också, kanske är jag en schimpans som lärde sig att blogga i stället för att lära sig att simma?

Nä, nu ska jag gå och ta en banan….

En Kommentar till “Människor och Schimpanser”

  • Camilla says:

    Underligt att inte schimpanser kan om alla andra apor kan simma!

    Jag tycker du är duktig! 2,5 mil är ju hur långt som helst! Själv ska jag börja cykla till jobbet from torsdag (då går månadskortet ut), så där tänkte jag klämma in min vardagsmotion 🙂
    Camilla nyligen inlagt…Andra veckan avklaradMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge