Att vara ledig

Det är rätt skönt att vara ledig, oavsett väder. Tycker det har varit ganska ok hittills den här sommaren och hoppas det fortsätter att vara ok. De som valde juni som semestermånad har väl slut på ledigheten nu och de som fick välja juli lär väl ha sin ledighet framför sig. Själv har jag valt juni, juli och augusti så det är lite kvar på sommarens ledighet än. Skönt 🙂 sen funderar jag på att vara höstledig tills i vinter, så jag är redo för vinterledigheten. Den måste jag bara ha för sen är jag nog inte ledig förrän till våren.

2 Kommentarer till “Att vara ledig”

  • Gun says:

    Hahaha, jag tror du föredrar att vara ledig va? Men vad gör du inte är ledig egentligen? Bloggar kanske? 🙂

  • joanna says:

    Hej! tänkte bara tipsa om att just nu finns fler tävlingar med fina priser på blogg, det finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare/dag så passa på att gå in och anmäla dig kolla i vänsterspalten så hittar du tävlingarna:)
    Annars kanske du vill göra ett bloglovin byte?;)
    kram

Skriv en kommentar

CommentLuv badge