Att spela poker på en mac

Jag fick i uppdrag att spela poker på Betsson och tänkte att det blir väl ungefär som vanligt när jag har en mac, dvs. man får nöja sig med att spela på en webbaserad klient  men så fel jag hade. När jag hade registrerat mig och öppnat konto hos Betsson så kunde jag ladda ner en pokerklient för mac och sånt gillar jag, att man tänker på oss med riktiga datorer.

Mitt intryck av Bettson är att sajten har ett bra utbud på spel och det är lätt att komma igång. Jag gillar även pokerklienten för mac och tyckte att den var riktigt bra att spela i. Nu har jag visserligen bara spelat en sit and go turnering på Betsson hittils men jag tycker även att medspelarna verkade hålla en bra nivå så att man får ett bra spel. Har spelat på en del ställen tidigare där det nästan är som att spela med ”spelpengar” på facebook eller nåt, dvs spelarna satsar hej vilt utan koll på korten.

Så om jag nu kommer att fortsätta med poker, så lär det bli fler spel på Betsson, jag gillade läget direkt…

sponsrat inlägg

5 Kommentarer till “Att spela poker på en mac”

 • Kaffehörnan says:

  Halloj grabben
  Har spelat poker där, men de var längesedan

 • Kul att du gillade läget! 😀 Håller med dig om ”riktiga datorer”! Men sitter nog mer vid min pc än mac ändå… har inte kommit underfund med hur man fixar färgerna i Mac än om man ska redigera.

  – Tack för ditt svar angående om att starta eget! Det var riktigt intressant att läsa! =) Kul att du också har startat eget och att du är konsult.
  Men kostar det inget att registrera om jag inte vill namnskydda? Jag tror inte jag behöver namnskydda heller… vet inte varför jag skulle behöva göra det. ^^

  Jag undrar också … om det skulle gå dåligt och jag har företaget som bisyssla, ses jag som företagare eller arbetslös då?

  Vet du om studiebidraget och lånet kan påverkas förresten?
  Kram och tack igen för din hjälp! =)
  Adara Magazine – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Var med och påverka: Vilken bakgrund?My Profile

 • Camilla says:

  Kikar in och hoppas du har en finfin sommar!
  Camilla nyligen inlagt…Spoiling the kidMy Profile

 • Svorskan says:

  SV: Yes! TUSEN TACK! Och (hahaha!) jag tror nog jag kommer på resten själv.
  Svorskan nyligen inlagt…Mornar migMy Profile

 • Maya says:

  Gillar inte spel med pengar… fram med monopol i stället 🙂
  Ha en fin dag!
  Maya nyligen inlagt…Mot hösten?My Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge