Det där med att blogga…

Det där med att blogga är väl rätt bra, man kan lära känna någon som man inte känner eller har träffats. Sen om man råkar träffas så känner man redan varandra. Rätt kul när all text plötsligt får en röst… Träffade en av bloggvännerna nu i helgen när jag hade ett ärende till en stad i en annan del av landet och det var riktigt kul att ses 🙂 Karins blogg hittar man här…

Det är nog därför bloggar kallas för sociala medier, för man är social fastän man egentligen sitter hemma och är asocial. Sen när man beger sig ut i verkligheten igen så kan man vara lite social för då känner man ju alla dom som man lärt känna när man satt hemma och stirrade in i en datorskärm.

Det där med att blogga är nog rätt bra egentligen…

 

4 Kommentarer till “Det där med att blogga…”

 • Ida says:

  …fast det borde vara åldersgräns på bloggande. Det har jag tyckt länge… ^^

  sv: Jag är OCKSÅ sugen på kladdkaka fastän jag redan ätit det idag!! Har en Frödinge’s i frysen. Livsfarligt fan. Där borde den stanna… : P Hur mås det, förresten?
  Ida nyligen inlagt…Papercut & lite Q&A’s… ^^My Profile

 • Ida says:

  sv; Haha, ja att man borde vara typ.. minst 15. Eller 18! ^^

  Åh, det är faktiskt JÄTTEBRA med mig. Och det känns underbart att kunna säga så. Blev nyss anställd på en stor kläd-outlet där jag är butiksbiträde på halvtid, och arbetstiderna är kanon och lönen likaså… t.o.m arbetskamraterna! Och så har jag världens bästa pojkvän och… ja, du hör ju. Helt underbart, typ. Så de där få bitarna som fortfarande suger känns lixom lite mer överkomliga och kanske inte lika omöjliga längre… : )

  Jag har sneglat några gånger mot frysen men borde typ gå och ta en DUSCH isället. Inte för att det lär lindra sötsuget, men det kanske uppehåller en lite tills det är dags att sova iaf, haha!
  Ida nyligen inlagt…Papercut & lite Q&A’s… ^^My Profile

 • Camilla says:

  För sisådär 13-14 år sedan hängde jag på en av passagens chattar och jag ordnade en av de första chatfesterna i Sverige. Det kom närmare 100 pers från hela landet, det var en fantastisk helg! Än i dag har jag kontakt med många utav dem och jag fann min fd sambo på den festen 🙂 Så internet har bidragit med mycket när det gäller den sociala biten, iaf för mig 😀
  Camilla nyligen inlagt…"Mätare"My Profile

 • Ohja, håller med dig 🙂 har fått många sköna kontakter, och allt man lär sig – i bloggvärlden kan man ju fan läsa om allt ;D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge