Telia Smart

Igår sa det ping i min mobil och jag fick ett meddelande att jag kunde hämta ut ett paket. Det var min Telia Smart som anlände… Har läst en del om den på nätet och folk som har problem med den. Men det är väl oftast så att det är dom få som har problemen som skriver och gnäller och alla andra är tysta. Antagligen beror väl problemen oftast också på annan hårdvara eller så beror det helt enkelt på den som kopplar in och handhar prylarna att det blir problem.

Hur gick det för mig då? Jo, jag hämtade ut paketet, öppnade och kopplade in sladdarna enligt anvisningen. Sen väckte jag datorn från viloläget (mac) och en hittade det nya nätverket direkt. Jag knappade in lösenordet och sen har det fungerat sedan dess.. inga problem alls…. Lätt som en plätt…

Så, Telia Smart är kanske rätt smart…

2 Kommentarer till “Telia Smart”

 • Gun says:

  Det åter ju bra, hoppas du slipper problem med din.

  Sv: Jo då, jag har loggat in och stängt ner profilen nu, efter att ha googlat på hur man gör. Jag gjorde det förra gången också, och nu kan jag det nog utantill till nästan gång. De varnar för att man aldrig kan återfå medlemskapet igen när man sagt upp det, men det räckte tydligen att ändra en bokstav i mitt namn så gick det bra..
  Egentligen är det inte mycket att bry sig om, men så irriterande att de tjänar stora pengar på att lura folk.
  Gun nyligen inlagt…Idioter!My Profile

 • Kaffehörnan says:

  Halloj mannen
  Låter ju kalas, bra de funkade

Skriv en kommentar

CommentLuv badge