På promenad genom sta… skogen…

Nä, här är det inte så lätt att ta en promenad genom stan när stan lyser med sin frånvaro. Däremot jag en vandringsled runt knuten så jag kan nog gå både en och två dagar innan jag kommer hem igen om jag nu skulle vilja det. Fast om man nu ska gå så långa promenader så är risken stor att dom inte ens blir av annat än i tanken… Så, korta och raska promenader som är lätta att pressa in i ett fullproppat schema är mycket bättre. Gick fyra kilometer för en stund sedan och det kändes lagom just idag. Andra dagar känns det bättre att springa så då springer jag istället. Just den här sommaren så har jag lyckats hålla konditionen uppe ganska bra så jag springer fortfarande en mil utan problem. Funderar ibland på att springa två mil bara för att se om jag skulle stöta på problem när sträckan blir längre.

En Kommentar till “På promenad genom sta… skogen…”

  • Gun says:

    Vad bra gjort, själv har jag varit ovanligt slö den här sommaren. Tränat har jag, och promenerat, men för lite.

    Sv: Men potatis är ju bra, och rädisor blev det i alla fall! Du plockade dem bara lite för sent.:)
    Gun nyligen inlagt…Jag odlar tomater ocksåMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge