USA-godis, perfekt för en gottegris som mig :)

Jag fick nyss en kommentar på ett gammalt inlägg att jag skulle kolla in en sida. Brukar normalt inte kolla in sidorna då, men namnet i länken lät tilltalande usagodis.se… Som en inbiten gottegris kunde jag inte låta bli att klicka på länken och hittade faktiskt en butik där man kan beställa hem USA-godis. Satt faktiskt och kollade på en annan sida igår som säljer godis online, men tyckte att frakten skulle bli för dyr för att jag skulle motivera en beställning. På usagodis.se som säljer godis online så är frakten bara 9 kr så då kan man ju motivera ett och annat impulsköp. Kul också med ett lite annat utbud än det man är van med, så slipper man ju köpa flygbiljetten till USA 🙂

 

 

4 Kommentarer till “USA-godis, perfekt för en gottegris som mig :)”

 • Liie says:

  kul att bevisa att man kan när folk inte tror man kan 😉 det är den bästa motivationen! riktigt bra gjort av dig i alla fall att till slut klara milen utan att gå! det är också inspirerande, att höra om andra som lyckats 🙂

  jag försöker vara ute varje dag, men imorse var det tungt. tog dessutom 7 minuter längre än förra gången. då blir man lite sur haha.

  uuh jag längtar inte tills vintern kommer och förstör, jag vägrar springa på vinter och bli sjuk och halka :p
  Liie nyligen inlagt…ELF recensionMy Profile

 • Camilla says:

  Oj, det var billig frakt måste jag säga. Perfekt!
  Chipspåsen hittade jag på lokala ICA-butiken, lite otippat faktiskt. Men det var ohyggligt starkt, fick bara i mig ett halvt chips :-O
  Camilla nyligen inlagt…Jabbadabbadoooo!My Profile

 • Liie says:

  gud va lyxigt du har de då! 🙂 jag vill också. men de tar nog ett tag innan jag kan försörja mig på sin egen verksamhet tyvärr..

  ja jag kanske ska vila imorgon, varit ute nu flera dagar i rad. det kan ju lätt bli för mycket.

  de är en sån där boll man slänger omkring sig va, typ? det dåliga med mig är att om jag kan sluta med något som jag inte tycker är kul, så gör jag det på en gång. därför är springrundorna så bra för det finns inga genvägar, har jag börjat så är de antingen vända om eller köra hela rundan 🙂
  Liie nyligen inlagt…Tuesday’s goneMy Profile

 • Mickis says:

  du bloggar fortfarande, startade upp min igen…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge