Lustigheter

Sitter och funderar på om jag kan hitta på några lustigheter att skriva i min blogg, men det är minsann inte så lätt. Dels har jag bloggtorka och sen kanske min humor inte matchar eventuella läsares humor och då kan det gå illa. Tår är inte till att trampas på…

Läste för övrigt i Expressen att dom kommer att ta bort kommentarsfunktionerna i den form som är nu. Antar att dom vill förhindra att läsarna säger sanningen om dom råkar sväva ut för mycket med sina lögner. Eller är det kanske så att allt som skrivs i tidningen är sant?

På tal om sant, när jag gick i skolan så fanns det en fluortant som åkte runt med rosa och blå plastmuggar och terroriserade oss elever. Det har inte med saken att göra men det fanns en programpunkt i skolan som handlade om sant. Sniffning, Alkohol, Narkotika och Tobak. Undrar just om den informationen hade rätt effekt eller om den väckte nyfikenhet bland en del av ungarna så första bästa kontaktlimstub åkte ner i en plastpåse för att sedan inhaleras?

Nä, det blev inget vettigt av det här inlägget. Kanske bäst att gå och sova då, ska gå upp tidigt i morgon… Kvart i nio….

 

 

2 Kommentarer till “Lustigheter”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge