Boka bord online

Sitter just och tittar lite på en tjänst som faktiskt faller mig i smaken. Tjänsten heter Booktable och erbjuder helt enkelt ett smidigt sätt att boka bord på olika restauranger online. Jag gillar att äta ute och oftast är det impulsen och magen som styr, men ibland är det ju faktiskt ett sällskap på två eller flera personen som ska ut och då är det inte så kul att gå runt och leta efter ett matställe, då vill man helt enkelt boka bordet i förväg. Smidigt också att det är via webben så man kan kolla runt lite innan man bestämmer sig för att boka ett bort, det beror ju lite på vad det är för tillfälle man ska boka till. Kanske är det en dejt på du man hand? Minns när jag var på dejt för några år sedan, där det enda som var planerat i förväg var att vi skulle träffas. Det blev en bra dejt, men det bar sig inte bättre än att vi fick bege oss till grannstaden för att få lämplig mat för kvällen. Antar att en sida som Booktable hade löst problemet ganska smidigt för oss. Så varför inte ge sidan en chans där du kan söka utifrån önskad mat, ort eller prisklass. En av restaurangerna som du kan boka bord hos online är Melanders Fisk så varför inte börja där?

Sponsrat Inlägg

Skriv en kommentar

CommentLuv badge